Skip to content

De MeerThuis woningtypen

Schuurwoning Fluessen

De schuurwoning, vaak uitgevoerd met houten gevelbekleding en de uitstraling van een houten woning, heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Wij snappen dat wel. Met zijn strakke belijning, sobere uitstraling met stoere elementen is de schuurwoning een echte eye catcher. De schuurwoning is beschikbaar in een basis variant en kent vele mogelijkheden als het gaat om maatvoering en opties.

Schuurwoning Fluessen
Tjeuker rij en vrijstaand
Woning Tjeuker

Woningtype Tjeuker kenmerkt zich door de verschilllende uitvoering die beschikbaar zijn, zoals rijwoning, 2 onder 1 kap woning en zelfs een vrijstaande woning. In dit segment is het ook mogelijk diverse opties toe te voegen, waaronder een verbreding van de woning en garage of carport. Klik verder voor meer informatie.

Woning Mare

Woningtype Mare is een compacte woning die met haar uitbreidingsopties voor alle doelgroepen geschikt is. De woning is te realiseren in verschillende kleuren steen en krijgt daardoor een unieke uitstraling. Welke uitvoering is jouw favoriet?

De Mare Starterswoning zwarte steen
De leyen gele uitvoering zadeldak
Woning Leyen

Moderne woningtype Leyen is kenmerkend door haar hoge gootlijn, op deze manier ontstaat er veel ruimte op de verdieping. De woning kan zowel met een zadeldak als schilddak worden uitgevoerd. Bekijk de mogelijkheden!

Moderne woning Tjariet

De moderne woning, haar naam zegt het al. Modern en dus van alle gemakken en comfort voorzien die helemaal van nu zijn. Een strakke belijning en moderne materiaalkeuze maken van deze woning een plaatje.

Impressie moderne woning Tjariet
Jaren 30 woning Lauwers
Jaren '30 woning Lauwers

Met zijn degelijke bouw en specifieke elementen is de jaren 30 woning een blijvertje. Onze variant kent ook de karakteristieke details die de jaren 30 woningen zo gewild en uniek maken. Weten welke opties er mogelijk zijn?

Jaren '30 woning Reidmar

Jaren ’30 woning Reidmar is kenmerkend door haar hoge gootlijn, op deze manier ontstaat er veel ruimte op de verdieping. De woning kan zowel met een zadeldak als schilddak worden uitgevoerd. Bekijk de mogelijkheden!

Woning hoge goot lijn

Alle woningtypen zijn in meerdere verschijningsvormen te realiseren. Bovendien zijn er tal van opties waaruit gekozen kan worden zodat uw woning een eigen uniek karakter heeft! Benieuwd? Bekijk de inspiratiebrochure of neem contact op!