skip to Main Content
Wij zijn MeerThuis
Onze visie

MeerThuis vindt dat een nieuwbouwwoning bereikbaar moet zijn voor iedereen. Hiervoor hebben we een uniek concept ontwikkeld. Met dit woningbouwconcept kunnen we een nieuwbouwwoning onder architectuur voor een catalogusprijs bouwen. En in combinatie met ons onderhoudscontract ook nog eens met 10 jaar garantie aanbieden. Door te kiezen voor een modulaire opbouw en repeterende details kunnen de bouwkosten laag worden gehouden. De mogelijkheid de woning in verschillende stijlen en verschijningsvormen uit te voeren, in combinatie met meerdere opties en materiaaltoepassingen, zorgt ervoor dat iedere woning een eigen karakter krijgt.

MeerThuis team
Over ons

De werkwijze zoals in onze visie geschreven geeft financiële ruimte om de architect een mooi ontwerp te laten maken. Op deze manier doet iedereen waar ze goed in is. De architect het ontwerp, de houtskeletbouw leverancier het prefabdeel fabriceren en de aannemer voert de werkzaamheden op de bouwplaats uit. Elke “stakeholder” is bezig met hetgeen waar hij of zij in uitblinkt! De stakeholders in het concept MeerThuis zijn: van der Meer prefab, Bouwbedrijf BHB prefab en Bouwbedrijf de Ridder. Samen staan we voor meer dan 80 jaar ervaring in het realiseren van nieuwbouwwoningen.

Wil je meer weten over onze aanpak of verder kennis maken met ons?

De architecten

De ambitie vanuit MeerThuis is om betaalbare woningen te realiseren met een bijzondere architectonische uitstraling, waardoor de woningen een meerwaarde hebben ten opzichte van standaard cataloguswoningen. Een hele uitdaging om dit te ontwerpen! Daarom stellen we je graag voor aan de architecten die de MeerThuis woninglijn hebben ontwikkeld. Waarom hebben we juist voor hen gekozen? Wat maakt hun aanpak uniek?

Architecten Willem en Jaap