Ga naar hoofdinhoud
Met MeerThuis bouwen

Ons bouwsysteem: houtskeletbouw

Wat is houtskeletbouw?

Onze MeerThuis woningen bouwen wij volgens een houtskelet bouwsysteem. Een systeem dat de afgelopen jaren enorm in opkomst is. Maar wat is het precies?

Houtskeletbouw is een duurzame bouwmethode, waarbij het constructieve basismateriaal houten stijlen, balken en liggers zijn. Hiermee worden fabrieksmatig samengestelde elementen gemaakt ten behoeve van (dragende) buitenwanden, binnenwanden, vloeren en daken. De elementen worden gevuld met hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor ontstaan gesloten elementen die een warme en goed geïsoleerde schil vormen.

Woning hoge goot lijn
Een nieuwbouwwoning bereikbaar voor iedereen

We hebben een uniek concept ontwikkeld, waardoor we een nieuwbouwwoning onder architectuur voor een catalogusprijs kunnen bouwen. In combinatie met een onderhoudscontract ook nog eens met 10 jaar garantie.

Door te kiezen voor een modulaire opbouw en beproefde details kunnen we de bouwkosten laag houden. De mogelijkheid om de woning in verschillende stijlen uit te voeren, in combinatie met meerdere opties en materialen, zorgt ervoor dat iedere woning zijn eigen unieke karakter krijgt.

Nieuwbouwwoning met 10 jaar garantie

MeerThuis vindt een zorgeloos bouwproces belangrijk, maar vindt ook dat je zorgeloos moet kunnen genieten van je MeerThuis woning. Daarom bieden wij 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract. Hierin heb je drie mogelijkheden: klusvrij wonen, onderhoudsarm wonen en zorgeloos wonen.