Skip to content

De MeerThuis Moderne woningen

De moderne woning, haar naam zegt het al. Modern en dus van alle gemakken en comfort voorzien die helemaal van nu zijn. Een strakke belijning, moderne materiaalkeuze maken van deze woning een plaatje.

Woning Tjariet

Een echte aanrader voor wie van strak en modern houdt. Een woning die van alle comfort is voorzien en ruimte biedt aan alle woonwensen van nu. De woning heeft vele mogelijkheden als het gaat om de detaillering.

De woning in het kort:

  • afmetingen vanaf 8,10 bij 11,00 meter (maatvoering is indicatief)
  • 182 vierkante meter

Voor een indruk van deze woning en de mogelijkheden, worden hieronder een aantal uitgewerkte opties en impressies weergegeven. Voor alle opties en nadere specificaties ga naar de download pagina.

Impressie moderne woning Tjariet

Sfeerimpressie

Opties moderne woning

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt zeker voor het bouwen van een huis. Daarom kun je met de verschillende opties jouw eigen MeerThuis woning creëren. Hieronder zijn een aantal opties weergegeven, waaronder: een dakoverstek, dakkapel en erker.  Meer opties kun je vinden in onze folder, denk hierbij aan het realiseren van een garage, carport, verlengen van de woning en de optie voor een slaapkamer op de begane grond om de woning levensloopbestendig te maken.

Optie dakkapel

Optie erker

Nieuw

Optie dakoverstek

De MeerThuis woningen

Is deze woning niet helemaal wat je zoekt? We hebben nog andere type woningen of kijk direct bij onze jaren 30 woning of schuurwoning.