Skip to content

De MeerThuis Schuurwoningen

De schuurwoning, vaak uitgevoerd met houten gevelbekleding en de uitstraling van een houten woning, heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Wij snappen dat wel. Met zijn strakke belijning, sobere uitstraling met stoere elementen is de schuurwoning een echte eye catcher. De schuurwoning is beschikbaar in een basis variant en kent vele mogelijkheden als het gaat om maatvoering en opties.

Woning Fluessen

Maak kennis met Schuurwoning Fluessen! Een prachtige woning waarin alle vertrekken op de meest efficiënte manier zijn ontworpen, zo blijft er veel ruimte over om te genieten van jouw woning. De woning biedt veel opties die helemaal passen bij de uitstraling van de typische schuurwoningen.

De woning in het kort:

  • afmetingen vanaf 8,10 bij 11,00 meter (maatvoering is indicatief)
  • 182 vierkante meter

Voor een indruk van deze woning en de mogelijkheden, worden hieronder een aantal uitgewerkte opties en impressies weergegeven. Voor alle opties en nadere specificaties ga naar de download pagina.

Schuurwoning Fluessen

Sfeerimpressie

Opties schuurwoning

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt zeker voor het bouwen van een huis. Daarom kun je met de verschillende opties jouw eigen MeerThuis woning creëren. Hieronder zijn een aantal opties weergegeven, waaronder: een dakoverstek, dakkapel en erker.  Meer opties kun je vinden in onze folder, denk hierbij aan het realiseren van een garage, carport, verlengen van de woning en de optie voor een slaapkamer op de begane grond om de woning levensloopbestendig te maken.

Optie erker

Nieuw

Optie dakoverstek

Optie dakkapel

De MeerThuis woningen

Is deze woning niet helemaal wat je zoekt? We hebben nog andere type woningen of kijk direct bij onze jaren 30 woning of moderne woning.