Skip to content

De MeerThuis Jaren 30 woning Lauwers

Met zijn degelijke bouw en karakteristieke elementen is de jaren 30 woning een blijvertje. Kwaliteit gaat bij deze woningen boven kwantiteit. Van nature heeft dit type woning al veel sfeer. Onze variant van de jaren 30 woning kent ook de karakteristieke elementen die de jaren 30 woningen zo geliefd en uniek maken.

Jaren 30 woning

Jaren 30 woning Lauwers is uniek in zijn soort. In de basis is deze woning al voorzien van karakteristieke jaren 30 elementen. Met de vele opties kan je op een eenvoudige manier nog meer sfeer aan je woning toevoegen.

De woning in het kort:

  • afmetingen vanaf circa 8,10 bij 11,00 meter (maatvoering is indicatief)
  • 182 vierkante meter

Voor een indruk van deze woning en de mogelijkheden, worden hieronder een aantal uitgewerkte opties weergegeven. Voor alle opties en nadere specificaties ga naar de download pagina.

Jaren 30 woning Lauwers

Sfeerimpressie van de jaren 30 woning

Opties jaren 30 woning

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt zeker voor het bouwen van een huis. Daarom kun je met de verschillende opties jouw eigen MeerThuis woning creëren. Hieronder zijn een aantal opties weergegeven, waaronder: een dakoverstek, dakkapel en erker.  Meer opties kun je vinden in onze folder. Denk hierbij aan het realiseren van een garage, carport, verlengen van de woning en de optie voor een slaapkamer op de begane grond om de woning levensloopbestendig te maken.

Optie erker

Nieuw

Optie dakoverstek

Optie dakkapel

De MeerThuis woningen

Is deze woning niet helemaal wat je zoekt? We hebben nog andere type woningen of kijk direct bij onze schuurwoning of moderne woning.