Skip to content

De MeerThuis Woning Reidmar

Woning Reidmar is een ruime woning, met een verhoogde kap waardoor 2 woonlagen ontstaan. De woning kent meerdere opties qua kleurstelling, en uitvoeringen. Op deze manier kunnen de typische jaren 30 elementen toegevoegd worden. De woning kan uitgevoerd worden met een zadeldak en schilddak.

Woning Reidmar

Woning Reidmar in het kort. Een prachtige ruime woning, met veel leefruimte zowel op de beganegrond als de verdieping. De woning biedt veel opties en qua uitstraling zijn er veel mogelijkheden. De woning heeft een afmeting vanaf circa 7,48 x 10,93 meter (maatvoering is indicatief)

Voor een indruk van deze woning en de mogelijkheden, worden hieronder een aantal uitgewerkte opties weergegeven. Voor alle opties en nadere specificaties ga naar de download pagina.

Woning hoge goot lijn

Opties Woning Reidmar

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt zeker voor het bouwen van een huis. Daarom kun je met de verschillende opties jouw eigen MeerThuis woning creëren. Hieronder zijn een aantal opties weergegeven, waaronder: een dakoverstek, dakkapel en erker.  Meer opties kun je vinden in onze folder, denk hierbij aan het realiseren van een garage, carport, verlengen van de woning en de optie voor een slaapkamer op de begane grond om de woning levensloopbestendig te maken.

Reidmar met zadelkap zonder dakoverstek

Optie met erker en zadeldak

Reidmar zadelkap met erker

Optie met erker en schildkap

Reidmar met zadelkap zonder dakoverstek

Optie met erker en dakoverstek

De MeerThuis woningen

Is deze woning niet helemaal wat je zoekt? We hebben nog andere type woningen of kijk direct bij onze schuurwoning, jaren 30 woning of moderne woning.