Skip to content

De MeerThuis Woning Mare

Woning Mare is een veelzijdige woning die voor veel doelgroepen geschikt is, zowel voor starters als jonge gezinnen en met de mogelijkheid voor een levensloopbestedige uitbreiding ook geschikt voor (jong) senioren. De woning is beschikbaar in een basis variant en kent vele mogelijkheden als het gaat om maatvoering en opties.

Woning Mare

Maak kennis met woning Mare! Een prachtige compacte woning waarin alle vertrekken op de meest efficiënte manier zijn ontworpen, zo blijft er veel ruimte over om te genieten van jouw woning. De woning biedt veel opties en qua uitstraling zijn er veel mogelijkheden.

De woning in het kort:

  • afmetingen vanaf circa 6,28 x 9,71 meter (maatvoering is indicatief)
  • 140 vierkante meter

Voor een indruk van deze woning en de mogelijkheden, worden hieronder een aantal uitgewerkte opties en impressies weergegeven. Voor alle opties en nadere specificaties ga naar de download pagina.

De Mare Starterswoning zwarte steen

Impressie woning Mare in verschillende steenkleuren

Woning De Mare gele steen zonder overstek
Woning De Mare met dakoverstek
Woning De Mare rode steen met overstek

Sfeerimpressie woonkamer doorkijkje naar keuken

Impressie Mare

Opties Woning Mare

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt zeker voor het bouwen van een huis. Daarom kun je met de verschillende opties jouw eigen MeerThuis woning creëren. Hieronder zijn een aantal opties weergegeven, waaronder: een dakoverstek, dakkapel en erker.  Meer opties kun je vinden in onze folder, denk hierbij aan het realiseren van een garage, carport, verlengen van de woning en de optie voor een slaapkamer op de begane grond om de woning levensloopbestendig te maken.

Optie dakkapel

Woning De Mare met dakoverstek
Nieuw

Optie dakoverstek

Woning De Mare met erker

Optie erker

De MeerThuis woningen

Is deze woning niet helemaal wat je zoekt? We hebben nog andere type woningen of kijk direct bij onze schuurwoning, jaren 30 woning of moderne woning.