Skip to content

De MeerThuis Woning Tjeuker

Woning Tjeuker is een veelzijdige woning, waar je alle kanten mee op kunt. De woning is geschikt voor veel doelgroepen, gezien zijn prijsklasse zeer geschikt voor zowel starters als jonge gezinnen en (jong senioren) die op zoek zijn naar een compacte woning. De woning is beschikbaar in een 2 onder 1 kap woning, rijwoning en zelfs een vrijstaande woning!

Woning Tjeuker

Wonigtype Tjeuker van alle markten thuis. Een prachtige compacte woning waarin alle vertrekken op de meest efficiënte manier zijn ontworpen, zo blijft er veel ruimte over om te genieten van jouw woning. De woning biedt veel opties en qua uitstraling zijn er veel mogelijkheden om de woning aan te passen naar jouw behoefte. De woning heeft een afmetingen vanaf circa 5,00 x 9,30 meter (maatvoering is indicatief).

Voor een indruk van deze woning en de mogelijkheden, worden hieronder een aantal uitgewerkte opties weergegeven. Voor alle opties en nadere specificaties ga naar de download pagina.

Tjeuker rij en vrijstaand

Impressie woning Tjeuker in verschillende uitvoeringen

Tjeuker rij en vrijstaand

Sfeerimpressie woonkamer doorkijkje naar keuken

Opties Woning Tjeuker

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt zeker voor het bouwen van een huis. Daarom kun je met de verschillende opties jouw eigen MeerThuis woning creëren. Denk hierbij aan het realiseren van een garage, carport en het verbreden van de woning.

De MeerThuis woningen

Is deze woning niet helemaal wat je zoekt? We hebben nog andere type woningen of kijk direct bij onze schuurwoning, jaren 30 woning of moderne woning.