Skip to content

De MeerThuis Woning Leyen

Woning Leyen is een ruime woning, met een verhoogde kap waardoor 2 woonlagen ontstaan. De woning kent meerdere opties qua kleurstelling, en uitvoeringen. De woning kan uitgevoerd worden met een zadeldak en schilddak.

Woning Leyen

Woning Leyen is een prachtige ruime woning, met veel leefruimte zowel op de beganegrond als de verdieping. De woning biedt veel opties en qua uitstraling zijn er veel mogelijkheden. De woning heeft een afmeting vanaf circa 7,48 x 10,93 meter (maatvoering is indicatief)

Voor een indruk van deze woning en de mogelijkheden, worden hieronder een aantal uitgewerkte opties weergegeven. Voor alle opties en nadere specificaties ga naar de download pagina.

De leyen gele uitvoering zadeldak

Opties Woning Leyen

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt zeker voor het bouwen van een huis. Daarom kun je met de verschillende opties een unieke MeerThuis woning creëren. Hieronder zijn een aantal opties weergegeven, waaronder: een dakoverstek, dakkapel en erker.  Meer opties kun je vinden in onze folder, denk hierbij aan het realiseren van een garage, carport, verlengen van de woning en de optie voor een slaapkamer op de begane grond om de woning levensloopbestendig te maken.

Optie met erker en dakoverstek

Leyen met zadelkap zonder dakoverstek

Optie met erker en zadeldak

Optie met erker en schildkap

De MeerThuis woningen

Is deze woning niet helemaal wat je zoekt? We hebben nog andere type woningen of kijk direct bij onze schuurwoning, jaren 30 woning of moderne woning.