Skip to content

Een woning bouwen?

Ben je aannemer? Kleinschalig, grootschalig of daartussenin? Iedereen heeft te maken met steeds complexere regelgeving. MeerThuis heeft als doel daar compleet in te ontzorgen!

Dat is de visie van MeerThuis. Steeds vaker kiezen aannemers ervoor geen particuliere nieuwbouw meer te realiseren. Dit heeft te maken met de toenemende regels, denk hierbij aan de WKB, BENG etc.  en daarnaast de hoge kosten voor de particulier. MeerThuis ontneemt de aannemer het papierwerk en weet tegelijkertijd de kosten voor de eindgebruiker te verlagen door middel van een cataloguswoning. Win win voor alle partijen. Hoge kwaliteit, sneller en concurrerend in de markt!

Voor jou als aannemer hebben we een woningconfigurator, in deze configurator kun je de casco prijs berekenen voor de verschillende typen woningen en opties die er mogelijk zijn. Wil je graag de prijs berekenen, maar heb je nog geen inlog? Stuur een e-mail naar info@meerthuis.nl.

Wil jij zorgeloos bouwen met MeerThuis?

SNEL

KWALITEIT

ONTZORGEN

Werkwijze MeerThuis

MeerThuis onderscheid zich door haar werkwijze. We nemen je veel uit handen en hiermee zorgen we ervoor dat jij als aannemer geheel wordt ontzorgt, zorgeloos bouwen noemen we dat! Het casco van de MeerThuis woningen wordt geleverd volgens een houtskelet bouwsysteem

MeerThuis levert het casco inclusief:

  • Vergunningstraject
  • Onder KOMO geproduceerd en gemonteerd HSB-casco
  • Afgelakte kozijnen en gegronde trap
  • Oplevering van het casco lucht-, wind- en waterdicht

De aannemer dient te zorgen voor fundering met begane grondvloer en de afbouw.

Door middel van de casco calculator heb je als aannemer binnen enkele minuten een prijs in beeld van het casco, inclusief alle opties die gewenst zijn.

Benieuwd naar het traject als je zorgeloos wil bouwen met MeerThuis? Lees het traject hier verder.