Skip to content
Samenwerken met MeerThuis

Welke stappen zijn er voor een samenwerking met MeerThuis?

Heb je een particulier klant die graag een woning wil bouwen, maar zie je op tegen al het papierwerk wat dit met zich meebrengt? Dan is een woning van het Meerthuis concept ideaal. MeerThuis denkt gaag met je mee en ontzorgt je bijvoorbeeld met het voortraject van de vergunningsaanvraag.

De leyen gele uitvoering zadeldak
Het Traject
Stap 1 – Kennismaking

Bent je geïnteresseerd? Vraag een kennismakinggesprek aan, dan leggen wij alles tot in de puntjes uit. Waar vragen zijn, maken wij deze duidelijk. Mocht er een mooie samenwerking uit voortkomen dan gaan we door naar de configurator!

Stap 2 – Toegang tot de configurator

MeerThuis heeft een eigen configurator ontwikkelt waarin binnen enkele minuten een offerte in de mailbox zit. Keuze uit 7 woningtypes met daarbij veelzijdige opties. Daarnaast bieden wij alle benodigde documenten om jullie klant van alle informatie te voorzien.

Stap 3 – Klantcontact

MeerThuis zorgt ervoor dat de brochures basis en opties, technische omschrijvingen, installatie verkooptekeningen en kleur- en materiaalstaten beschikbaar zijn. Deze kun je als aannemer doornemen met de klant.

Stap 4 – Voortraject

Heeft jullie klant doormiddel van brochures een keuze kunnen maken en heb je een eigen offerte gemaakt met de offerte van MeerThuis? Dan kunnen we het voortraject opstarten, dat betekent dat MeerThuis het vooroverleg, de vergunningsaanvraag opstart, BENG-berekening en constructie-berekening gereed maakt. Als dit traject gereed is, plannen we de montage in en vindt er overleg plaats met betrekking tot de werkzaamheden en planning.

Stap 5 – Inplannen en plaatsen casco

De vergunning is binnen, de aannemer kan starten met de fundering.  Als deze gereed is kan MeerThuis haar werkzaamheden uitvoeren. MeerThuis brengt een luchtdicht-casco aan. Inclusief kozijnen, staal, trap en luchtdichting. Dit laatste onderdeel is onderbouwd met een blowerdoortest.

Stap 6 – Oplevering MeerThuis casco

Zodra alle onderdelen zijn geplaatst en de blowerdoortest is uitgevoerd zal het cacso opgeleverd worden. Daarna kun jij als aannemer verder aan de slag met de afbouw van de woning.